pátek 17. června 2016

Mám malou návštěvnost

Milý Stando,
asi nevíš, která já jsem.
Chtěla jsem si založit blog se jménem "padesatka", ale uživatel už existoval, jen neměl založený blog. Napsala jsem Ti mail, zda je možné jméno uvolnit. Odepsal jsi hned druhý den, že uživatelské jméno bylo smazáno a můžu se zaregistrovat. Měla jsem velkou radost, ale v práci na netu nemůžu blbnout (všímáš si, Filipe?) a měla jsem strašný strach, že mi tu úžasnou "padesatku" zase někdo vyfoukne, než za 6 hodin dorazím domů k noťasu.

I požádala jsem dítě, aby mě zaregistrovalo. Dítě mě svým velmi ledabylým stylem během hraní LOLka zaregistrovalo, bohužel na špatný formát mailu. Registrace se kupodivu dokončila.
Tak jsem Ti, milý Stando, psala opět a Ty jsi mi znovu jméno uvolnil. Děkovala jsem hodně.

Teď mě trápí malá návštěvnost mého blogu. Vím, jsem asi mimo věkovou kategorii, která nejvíc bloguje. Ale třeba babka, která píše a fotí téměř denně všechno co dělá, k jakýmu doktorovi půjde/už nikdy nepůjde/teprve se chystá, má návštěvnost cca 200 lidí denně. K neuvěření.

Ano, podle Tvé rady komentuju články ostatních blogerů a s hrůzou zjišťuju, že kdejaká anorektička má víc čtenářů než já. Píšu jim, aby neblbly, že rostou a jíst musí, že jim vypadají vlasy a budou vošklivý. No, zatím mě žádná do prdele neposlala, asi jsou to hodný holky nebo je odpovědi příliš vyčerpávají.

Taky se mi blog stále samovolně odhlašuje a zvlášť při úpravách článků je to nepříjemný, a to si články píšu jinde a sem rovnou vkládám a ty drobné úpravy se mi povedou třeba až napotřetí. Dám uložit. Klik. A jsem odhlášená. Upravím znovu. Klik. A jsem zase odhlášená. Tak teda nevím, co dělám blbě.

Michaela

Foto Megan Cuccu

5 komentářů:

  1. mám úplně stejný myšlenky, buď blbě píšu, nebo málo komentuju, nebo obojí, ale asi to chce  třeba rok vydržet, ono to jde pomalu nahoru viď?

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Přijetím do AK se návštěvnost dost posunula, protože přes sto lidí za týden, to mi ségra neudělá, i když se dost snaží..

    OdpovědětVymazat
  3. No, tak aspoň, že Motor má zas k těm mínusům nějaké plus. Překřtila jsem ho dnes na základě jednoho článku a odkaz na původ této přezdívky najdeš v komentáži č.22. Na to odhlašování a jiné poruchy ti nejspíš taky pomůže vymazat cookies, ale to už asi víš (není ani nutné stahovat CCleaner, stačí je vymazat ve Firefoxu v Nástroje--Možnosti--Soukromí, jak mi poradila Valin).

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Ahoj. Objevila jsem tě ve svých "oblíbených" a nakukuju. Jasně, Doktorečka aby nevěděla radu! Mazání je blogu prospěšné. Zatím mi to ale neodhlašovalo samo od sebe. To zírám!
    Vydrž, žádný bloger(ka) neměl návštěvnost nebetyčnou hned

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: Milá Kitty,
    jak vidíš, tak jsem vydržela a od té doby mám návštěvnost, o které se mi ani nezdálo...
    I ty technické věci se upravily.

    OdpovědětVymazat

Zazvonil zvonec