sobota 24. listopadu 2018

Večírek

Nastal můj nejdůležitější pracovní den letošního roku, oslava dvacátého výročí zahájení činnosti naší firmy, tak jsem chtěla pěkně vypadat. Mám trochu rozježené obočí, ne nijak silné, ale neposedné chloupky několikrát denně rovnám. Abych byla dokonalá, koupila jsem si průhledný gel na jeho úpravu. Ráno doma v koupelně to vypadalo dobře, až pozdě odpoledne jsem si při letmém pohledu do zrcadla všimla, že na levém obočí mám něco, co vypadá jako zaschlé sperma.

Večírek pro obchodní partnery v salonku velkého pražského hotelu. Pronajali jsme si i moderátorku, měla sice louboutinky, ale ani za týden se nenaučila tříslovný český název naší společnosti. Naštěstí jsme s Filipem na stěnu nalepili velkou ceduli s dvacítkou a jménem, furt se na ni dívala a stejně to nakonec zvorala. Původně jsem navrhovala, aby večer odmoderovala Kristina, která každopádně ví, kde pracuje a mohli jsme v pohodě ušetřit patnáct litrů.

Někde v hotelu měli večírek též betonáři, hodně jich zabloudilo i k nám. Ani si nepamatuju, kdy jsem naposledy viděla pohromadě tolik hezkých chlapů, jen nerada jsem je vyháněla pryč. Toho posledního si nám tu mohla nechat, ten byl hodně dobrej, řekla smutně Hana, Kristinina máma. Nakonec se do sálu ještě vřítil malý přičmoudlý chlapík. Bojechtivě jsem mu vyrazila vstříc. Tady se žádný obejda zadarmo ládovat nebude. Ehm, to byl pán od veselého focení. Bohužel vzhledem k vyššímu věku nebyl mezi hosty o focení takový zájem, jak slibovala večírky protřelá Helga. Zmaškařit se k nepoznání a pak se fotit je pro mě stále nepochopitelná zábava. Na všech fotkách snad kromě dvou byla Kristina, i se nabízela, že by mohla jezdit jako blonďatá rekvizita. Majitel atrakce rozhodně nebyl proti.

Zato karikaturistu jsme mohli ztrhat, maloval moc hezky a rychle. Nekompromisně jsem sepsala pořadník a velmi důsledně hlídala jeho dodržování. Semetrika ve mně opět ožila. Bohužel se s postupujícím večerem kvalita obrázků horšila a ty poslední připomínaly domeček kreslený jedním tahem.

Malý zádrhel byl jen s dortovou fontánou, kterou jsem koupila. Kuchař šel najisto a na obale mi ukázal větu Tortová fontana len na vonkajšie použitie. Koho by to napadlo? No, mě teda ne. A už jsem byla v průseru. Návrh přivézt dort na terasu a dívat se skrz okno byl zamítnut. Nakonec se mě zželelo panu vrchnímu a fontánu povolil s tím, že v nejhorším případě bude dalším bodem programu příjezd hasičů. Naštěstí nebyl. Svoji pozici ve firmě jsem si udržela i nadále. Minimálně do konce tohoto roku.

47 komentářů:

  1. Taky mám podobný problém s obočím a používám ten gel – každopádně je pravda, že když se to s ním přežene (což je občas potřeba a stejně to nepomůže), vypadá hodně zvláštně.
    Gratuluji k úspěšnému večírku! Pár malých zádrhelů se vždycky najde, ale hlavní je, že se nic hrozného nestalo a všichni se dobře bavili. Ten zájem o karikaturistu si dovedu představit.

    OdpovědětVymazat
  2. Pak tu mám mít nějaké komentáře, když to vkládání furt blbne...

    OdpovědětVymazat
  3. [1]: Milá Sáro,
    díky za gratulaci...
    Ano, i s gelem platí, že méně je někdy více. Jen mě překvapilo, že mě nikdo neupozornil, asi jim to bylo žinantní...

    OdpovědětVymazat
  4. Pobavila si mě, fakt že jo.... karikaturista nás kdysi s manželem také kreslil na jedné akci, které byly buď od firmy s kterou jsem spolupracovala já nebo od té s kterou měl obchodní styky on. Musím říct, že na všech jsem se velmi dobře bavila. Obzvlášť na těch, kde jsem byla bez něj. S mým obchodníkem, kterej k nám jezdil. Moc milej a hezkej chlápek, a dost to mezi náma jiskřilo. No spíš to lítaly výboje jak když na vysoký napětí spadne strom. Celej večer až do dvou do rána kdy pro mne přišla nafučená dcera, se ode mne nehnul. Možná být tenkrát někde volný pokoj (paradox, v hotelu a ani jeden volnej pokoj a ani žádný místo kam se zašít) asi došlo na všechno. Jenže on by asi hodně trpěl morální kocovinou.....tak si aspoň můžu přidat na konto další dítě, vzniklý v manželství mou zásluhou....   

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: Milá Vendy,
    Ty jsi vážně dračice...

    OdpovědětVymazat
  6. Gel zaschlý jako sperma. To pobavilo
    O gelu tedy čtu poprvé. Já si obnočí rovnám krémem a zatím  vždy drží.
    Hlavní je, že večírek se podařil.

    OdpovědětVymazat
  7. [6]: Milá Marcelo,
    já jsem furt nějaká rozježená...
    Odešla jsem těsně před půlnocí, paní jednatelka a její nejvěrnější zůstali do půl čtvrté, ale oni měli rezervovaný pokoj.

    OdpovědětVymazat
  8. Já už gel potřebuju jen na bolavé klouby a že jich je (těch bolavých) Rozježené obočí mi už vrásky nedělá, ty mám z úplně jiného důvodu, tzv. přímá úměra - vyšší věk, více vrásek   

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsme letos slavili 20! Naštěstí večírek nebyl pro obchodní partnery, ale pro všechny zaměstnance co u nás kdy pracovali :) A spoustu jídla za odměnu, moc se mi tam líbilo!
    Moderátorku jsme ale museli mít snad stejnou. Nic si nepamatovala a i když to měla v lejstrech, stejně nevěděla na jaký stránce...

    OdpovědětVymazat
  10. [9]: Milá Evo,
    tady vidíš, že jsem si přehnanou péčí spíš uškodila...

    OdpovědětVymazat
  11. [11]: Milá Bloudičko,
    zase ve shodě... Já se skoro nenajedla, pořád jsem někde hlídkovala. To má Zlata teda slušný rozptyl...
    Večírek pro zaměstnance budeme mít v prosinci vánoční, to už bude v klidu.

    OdpovědětVymazat
  12. Hele, já tuhle potkala čtyři absolutně nádherný chlapy na pracáku.
    Ovšem betonáři jsou většinou perspektivnější.

    OdpovědětVymazat
  13. [15]: Milá Baruško,
    tohle byl úplně snový zážitek, a ještě všichni byli v kvárdu...

    OdpovědětVymazat
  14. Pajcko, ten uschlý gel na obočí vzhledem jako sperma, to je fakt super vychytávka ….. Určitě vynikající jako ice breaker na první rande. Škoda, že je to použitelné jen pro dámy. Nemáš nějaký super nápad i pro nás mucký?

    OdpovědětVymazat
  15. [17]: Milý Glosátore,
    prostě jsem si toho gelu namatlala nějak víc, no...
    V pánské kosmetice se moc nevyznám...

    OdpovědětVymazat
  16. U toho jsem se fajně nasmál. :) Ony ty fotokoutky jsou peklo. Zrovna včera jsem tam zavítal, abych udělal své drahé polovičce radost. Vypadám tam jako bych chtěl fotografku zabít - a to jsem se snažil usmívat.

    OdpovědětVymazat
  17. Ono, lepšie sperma na obočí, ako niekde inde...po večierku, uff

    OdpovědětVymazat
  18. [19]: Milý Moe,
    naši hosté na sebe nasadili paruky, brýle a podobné nesmysly a nebyli ani k poznání... Pan fotograf byl smutný, že o focení nebyl zájem, ještě se mi omlouval, když poslal fakturu...

    OdpovědětVymazat
  19. [20]: Milá Fidorko,
    nepila jsem, furt jsem byla ve střehu a vzhledem k věku hostů a vykázání betonářů (achjo) opravdový materiál vážně nehrozil...

    OdpovědětVymazat
  20. zřejmě oblíbenost fotokoutku souvisí s věkovým průměrem, nás čeká vánoční fotopárty asi za tři týdny, ukážu se tam asi ze slušnosti, a vymysleli to jiní, mladší..

    OdpovědětVymazat
  21. [23]: Ano, neopakovatelný a těžko sdělitelný...

    OdpovědětVymazat
  22. [24]: Milá Helgo,
    též si myslím, že ten věk hraje velkou roli. My na vánočním večírku už blbnout nebudeme, konečně se v klidu nacpu a přiměřeně opiju...

    OdpovědětVymazat
  23. Velikou gratulaci posílám za zvládnutí a přežití tak důležitého večírku! A co ty a karikaturista? Vzniklo něco? Jako obrázek? Chci ho vidět!

    OdpovědětVymazat
  24. [27]: Milá Janinko,
    díky moc. Ani fotka ani karikatura, já se takovým aktivitám vyhýbám...
    Svůj nárok na kresbu profilu jsem věnovala Kristině a tak má hezký obrázek celé postavy... Jinak pan karikaturista kreslil jenom profily, pro něj lehčí a hlavně rychlejší...dva pánové by se bývali uživili.

    OdpovědětVymazat
  25. Nic pro mne, od doby kdy jsem se stala buznou jsem pěknou betonářku nepotkala ...

    OdpovědětVymazat
  26. [29]: Jen blbni, milá Blondýnko, a nikdo Ti už ty holky neodpáře...

    OdpovědětVymazat
  27. [30]: Víš, že kdo jednou zkusí, nechce jinak

    OdpovědětVymazat
  28. [31]: To je hláška z nějakého filmu, nemůžu si vzpomenout z jakého...

    OdpovědětVymazat
  29. Vypadáš k sežrání i nenalíčená. I se znaky zaschlého spermatu na tváři. :)

    OdpovědětVymazat
  30. [33]: Ó, to je krásný komentář. Moc děkuju milý Rume...

    OdpovědětVymazat
  31. [32]: Seriál Přítelkyně z domu smutku, v hlavní roli Ivana Chýlková.

    OdpovědětVymazat
  32. Udržet si pozici ve firmě, je to nejdůležitější. Gratuluji milá Pade.!

    OdpovědětVymazat
  33. Asi jsi to měla odmoderovat ty i s tím sperma na obočí. Aspoň by byla legrace a zaručeně by všichni vzpomínali.

    OdpovědětVymazat
  34. A karikaturu máš? Sem s ní. Nebo na tebe, jako organizátorku, zbyl jen "domeček"?

    OdpovědětVymazat
  35. [40]: Milá Čarodějko,
    obrázek nemám, nechtěla jsem, ale i kdyby ano, to byla taková smršť...
    Nedostalo se ani na hosty. Pan karikaturista mi říkal, že budou chtít namalovat všichni, já mu nevěřila, ale měl fakt pravdu...

    OdpovědětVymazat
  36. Taky jsme s Mathim slavili s focenim a dortovou fontanou
    Foceni...no tady je tk zkratka generacni stret. I kdyz moje mama je v tvem veku a foceni prosvihla, byka zrovna ve virivce...a bylo ji to fakt lito!
    Na moji fontane nebylo nic napsano. Ani jak ji tam pichnout. Jsem ji tam pichla obracene samozrejme a chtela zapalovat plastovy hrot...

    OdpovědětVymazat
  37. [42]: Milá Martinko,
    kromě věku jsem ještě autiska, jak říká Druhorozený. Začínám mu věřit.
    P.S. Taky jsem šla nejdřív po hrotu...

    OdpovědětVymazat
  38. Tak se nakonec vydařilo. I úspěch byl. Nijak se to nezvrhlo - když jste vyhodili betonáře... Tak gratuluji

    OdpovědětVymazat
  39. [44]: Milá Sluneční,
    druhý den jsem si vzala dovolenou, já jsem děsný nervák a byla jsem úplně vyřízená...

    OdpovědětVymazat
  40. Míšo děkuji za vtipný blog. Zavzpomínala jsem , jak jsme se všichni úžasně bavili.Bylo to úžasné. Mám fotky i  karikaturu která vypadá jako moje mladší sestřenice😂.Už se těším na  příští setkání 😘. Ps.Betonáře příště propašujeme!🤣🤣🤣

    OdpovědětVymazat
  41. [46]: Milá Hanko,
    to byl opravdu povedený večer, snad nám takový ještě paní B někdy dopřeje...
    Jen ti betonáři jsou asi nenávratně ztracení...

    OdpovědětVymazat

Zazvonil zvonec