neděle 21. srpna 2016

Odkvetlá pampeliška II

Nabídka byla pouze jednorázová a byla náležitě využita.

Tuhle větu jsem měla připravenou, protože se Patočka neozval v době, která mi přišla přiměřená. Já jsem holka a prostě nebudu psát první. Je sranda, že v padesáti řeším stejné věci jako v šestnácti. Olina mi vysvětlovala, že je zadaný a tím pádem je delší komunikační dráha. Pak přišla sms, která začínala: Promiň... Tak to taky není dobrý. Při další schůzce mi Patočka mile vysvětlil, že v tom krásném, staromládeneckém bytě nebydlí sám. Na hradě je ženská. Měla jsem se lépe rozhlédnout, asi. Tím se logisticky všechno nějak ztížilo a frekvence posilování je značně omezena. Zřejmě se budu muset pustit do cviků, které jsem si vygůglila. Docela mě to mrzí a hlavně mě mrzí ty promarněné tři roky. Milování s ním je rozhodně lepší než konverzace.

Vím, že nejsem úplně normální, doma se například uklidňuju vytíráním dlažby v chodbě a na sušáku mám kolíčky srovnané podle barvy. Ke všemu jsem lenivá a sušák mám stále roztažený naproti vchodovým dveřím. A to je možná ten problém. Každý chlap, který je požádán o výměnu digestoře/opravu toalety/o sex, první co v mém bytě uvidí, jsou srovnané kolíčky. Většina se snaží hned zdrhnout, a to i ti z první skupiny placení městem. Sportovec zvládnul jen jednu noc a při odchodu mi kolíčky nenápadně zpřeházel. Okamžitě jsem měla kopřivku a než dojel domů, byly kolíčky zase v cajku. Když měl ale přijet Patočka, sušák jsem prozíravě uklidila.




Jsem býčice a v horoskopu na příští týden mám napsáno: Hlavně v rodině se setkáte s maximálním pochopením pro realizaci vašich plánů. To mě rozesmálo. Syn tvrdohlavě odmítá odjet na víkend na chalupu se svým otcem.

2 komentáře:

  1. Pěkně zaškatulkované kolíčky bych ocenil ...kdo je jednou puntičkář, tak ve všem!!!

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Milý Mirku,
    moje kolíčky mají velkou výpovědní hodnotu...

    OdpovědětVymazat

Zazvonil zvonec