čtvrtek 10. listopadu 2016

Jak nebýt konzervativní

Co mě naučila Kristina

Mám ráda své rituály, vyjeté koleje, jezdím skoro dvacet na dovolenou na stejné místo. Nerada zkouším něco nového. Jsem prostě stará konzerva. Kristina je moje kolegyně přes tři roky, nebo teda spíš já její...já jsem nastoupila později.
Vypadá jako mladší Reese Witherspoon a je jí skoro přesně o dvacet let míň než mně. Obě jsme rohaté znamení, doma máme podobné záclony a stejné skleněné misky, jak jsme náhodně zjistily z fotek. Teď jsme si nezávisle na sobě koupily stejné boty. Stejné šaty jsem si v Lidlu koupila už cíleně, jen nemám ty její prsa a úžasnej velkej zadek. Mám postavu jak teploměr. Ještě máme doma stejný rendlíky Tuplip a už s tím vypočítáváním končím!

1) Naučila mě nakupovat na Zoot. Já jsem dost lenivá a chodit po obchodech mě strašně nebaví. Tady si objednám ve své velikosti několik věcí, naposledy patery šaty. Vyzkouším a zaplatím jen to, co mi sedí, zbytek vrátím. Nejdřív jsem měla s množtvím objednaných věcí problém, ale když jsem viděla ostatní holčiny s plnýma náručema hadrů, dala jsem se do klidu.

2) Naučila mě jíst v Sushi Time v Jindřišské. Já asijská jídla moc nevyhledávám, tady si dávám jediné jídlo, a to nudle s hovězím masem, bambusovými výhonky a arašídy. Kristina jí samozřejmě hůlkama, já vidličkou, hůlky se naučím používat až v příštím životě.

3) Naučila mě chodit pro saláty do Green factory. To je salátovna, kde z čestvých surovin přímo před vámi připraví salát buď z nabídky nebo sestavený podle vaší chuti. Bohužel, jak se ochladilo, zase prasím v KFC.

4) Naučila mě nakupovat potraviny přes net. Konečně jsem se odhodlala nechat si minerálky přivézt až do bytu. Dnes jsem schopná objednat i ovoce a zeleninu, maso jsem ještě nezvládla. Já prostě musím všechno vidět, osahat a očuchat, abych byla spokojená. Začínala jsem s Tescem, ale mají drahou dopravu, teď nakupuju v Koloniálu. Kristina se mezitím posunula na Rohlík. Tuhle osvětu šířím i mezi kámoškama, protože není nic lepšího, když vám mladej frajer doveze nákup až do předsíně.

5) Teď si nemůžu vzpomenout, ale určitě zase nákupy nebo žrádýlko, případně nákup žrádýlka.

9 komentářů:

  1. Taktéž se snažím o využití internetu k nákupům, jde mi to ztěžka....

    OdpovědětVymazat
  2. Celý život se učíme a když máme inspiraci, jde to samo

    OdpovědětVymazat
  3. Výborný blog Míšo, já se taky a ráda učím novým věcem. Moc mi pomáhá moje dcera  Kristina 😊😙😚

    OdpovědětVymazat
  4. [5]: Milá matko Kristiny, díky za pochvalu a díky za Kristinu, fakt se Vám povedla...

    OdpovědětVymazat
  5. Je to moc hezká a milá holka...a jak se líbí Druhorozenému... moc.

    OdpovědětVymazat

Zazvonil zvonec