neděle 18. června 2023

Best Team

Tenhle týden jsem měla službu na sýry. Sýry a posílání výsledkových protokolů jsou nejhorší. Na ostatní služby, jako je třeba zvedání telefonů a úklid vozíků, se kašle a dělá to, kdo má zrovna čas nebo náladu. Sýry jsou velká zakázka a trvá celkem dlouho, než se všechny objednávky stáhnou z programu a vytisknou, připraví štítky a musí se odnést pracák na mibi. Zapomněla jsem jenom jednou. Posílání protokolů je ještě větší voser. Když se vám konečně podaří odeslat pár protokolů, okamžitě následují maily od rozhořčených zákazníků proč není protokol v angličtině, když je v objednávce zaškrtnutý, proč nemá výsledky salmonelly ale listerie, kterou nechtěl (sorry jako), je ta máta teda v pořádku, vůbec těm hodnotám pesticidů nerozumím. Všechno vyřešit je vážně na palici.

Mlékárna chce expresní analýzy, ale máme nemocné dva řidiče, dostáváme vzorky až po obědě, mikračka na nás hrozně tlačí. Co tlačí, vyloženě nás šikanují. Pracujeme ve dvou, musíme si pomáhat, jinak to nejde zvládnout. Ve středu se ke mně přidala Naděnka. Co se scházím s Mladým chlapcem, mám v hlavně úplně vymeteno. Silnější výraz by byl příhodnější, ale napsaný se zdá velmi vulgární. Třídily jsme svorně sýry, lepily štítky a fotily. U toho si povídaly o koníkovi, na kterém Naďa jezdí. Atmosféra okolo byla příšerná, protože Táňa nevědomky podepsala novou smlouvu se starou mzdou a vypadalo to, že se sebere a odejde pryč. Navěky.

Najednou jsem zjistila, že mám ty zasr sýry špatně naštítkovaný, na strouhaných jsem měla štítky na plátky a naopak. Rychle jsem je vytahala ze škopku, přelepila a přefotila. Hlavně že na štítku ten název mám napsaný. Průser jako prase, kdybych si nevšimla a předala na mibi. A jak mám vymeteno, smála jsem se jako blázen. I Naďa se začala smát, protože mozzarelly měla taky blbě. Taková dvojchyba se ještě nikomu nepovedla. Druhý den mi Naďa řekla, že nám koupila čaj. Speciální čaj pro nás dvě.




V pátek mi pomáhala Táňa, podařilo se jí vybojovat zvýšení mzdy, zůstala. Sýry proběhly v pohodě, ale odpoledne jsem se zamotala u jedné zakázky, bylo už hodně hodin a mikračka čekala na vzorky, já nebyla schopná stáhnout objednávky z programu, furt mi tam naskakovaly nějaký starý. Rolovala jsem myší nahoru a dolů, čuměla na čísla objednávek, až se mi udělalo špatně a málem jsem si nazvracela do klávesnice. Naďa mi pomohla s jednou objednávkou, sama měla práce nad hlavu, ale já nebyla schopná pochopit, kde dělám chybu. Když se mi začal lámat hlas pláčem, suše poznamenala, že jsem se už zbláznila a poslala mě s hrnky do kuchyňky, ať nám udělám čaj a dotáhla zakázku za mě. Naděnku mi seslalo nebe za Janu, která tady vydržela jen rok.




8 komentářů:

  1. Nejlepší jsou strouhané plátky, ale nevím, jestli na něco takového existuje štítek :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Tak moment. Mladý chlapec nebyl v předešlých příspěvcích vůbec zmíněn. Tak snad příště více podrobností.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Soňo,
      to je schválně, článek mám rozepsaný, ale to porno fakt nemůžu zveřejnit :-D

      Vymazat
  3. Koukám že s tebou Chlapec pěkně cvičí. Ale jsem ráda. Já dneska byla v práci taky nějaká trochu mimo, trvalo mi třetinu výdeje než jsem se dostala do normálního tempa a myšlení. A to jsem nebyla s žádným chlapcem. Jen jsem se v duchu smála, že metoda pana En Neexistuju, ho bude stát docela dost peněz za obědy. Od doby co zaskakuju za babu, tak si dává jídla která mu vydává kuchař. A to jsou ta nejdražší. V pátek bude chudák zklamaný, páč za kuchaře budu zaskakovat já.... :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vendy,
      Ty jsi informovaná víc než dost...:-D Nemluvila jsem o ničem jiném.
      Pořád mě hrozně bere, je to hezký. Sepíšu do slušné podoby.
      Pan En si nezaslouží nic jiného.

      Vymazat
  4. Natrefit na prima kolegy v práci je jako najít zlatý důl :).
    Těším se na povídání o Mladém chlapci! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Janinko,
      možná jsem měla napsat, že Nadě je 24 let, je neuvěřitelně vyzrálá, hotová ženská :)
      Povídání o Mladém chlapci sepisuju, musím to nějak učesat.

      Vymazat

Láska je kurva