neděle 20. května 2018

Obrácené rande

A je to tady. Pozvání, či spíše pobídka na čtvrtek do Vrádiště za účelem stavby nové kůlny. Ale Káča je připravená, tralala. Rozhodně odjet nemůže. V pátek má školení novýho programu služby, kterou pošta poskytuje. Jde poue ona, vedoucí, holky si pak sama proškolí. Nejdřív myslela, že Martinovi řekne, že školení je Brně, ale to by přece jen postrádalo logiku. Školení je na Pankráci. Že si mohla vybrat jiné datum samozřejmě nezmínila a v sobotu jde jako do práce za nemocnou Janu. Martin byl otrávený, dokonce se tvářil nevěřícně, a to si Káča konečně pamatuje, jak se jmenují děti jeho ségry.

Čtyři měsíce spolu bydlí a Káča se začíná nudit. Martin je takový usedlý typ, večer ho už nikam nevytáhne. Nejradši si dá doma víno a nějaký film, občas zajde s klukama z firmy na pivko a pečený koleno. To je všechno. Když vyrazí Káča s Karolínou na víno, je ukřivděný. Naposledy si jí už stěžovala, čímž rozbila iluzi šťastného vztahu spějícího ke svatebnímu marši. Karolína byla překvapená. Pověděla jí i o Davidovi, že se chystají spolu někam vyrazit. Takový Prcichtílek, odfkla zhnuseně Kája, balí všechny vedoucí pošt, na věku nezáleží, je to snad nějaká soutěž nebo co, ještě s jedním řidičem. Tak teď byla překvapená Káča. Dalo by se říct, že přímo zaskočená, měla zkažený zbytek večera. Karolína prostě žárlí, vyhodnotila situaci posléze, dělá vedoucí už dlouho a nikdy o randeti s Davidem nemluvila.

V pátek ráno cítila takové chvění, byla hrozně nervózní, nakonec musela sama sebe uspokojit, aby se trochu uklidnila. Oblékla si černé prádlo, černé přiléhavé šaty a černé punčochy s krajkovým lemem. Na školení to byl příliš dramatický model, ale s tím si hlavu nelámala, tu přemíru černé rozbila barevným kabátkem a kabelkou. Zcákala se Guccim. S Davidem byla domluvená, že ji vyzvedne na poště, zajdou někam na pizzu a pak do Blondies na koktejl.

Přišel brzo. Ještě musela všechno pozamykat. Nechtěl ji nechat, vlasy mu voněly mátou, teda asi. Ruce měl jak chobotnice a úplně všude. Pevně ji objal, přestala se bránit. Proč taky. Dostrkal ji ke skříňce s tiskárnou a posadil na ni. Kalhotky se nenamáhal sundat, jen je dal stranou. Káča byla úplně mokrá, potěšilo ho to. Těsně, než do ní vniknul, vzpomněl si na 06, bylo s ní daleko víc práce a přitom je celkem ošklivá. Káča byla zklamaná, že byl rychle hotovej. Ani se nezeptal, jestli něco bere. Uff, to je zase materiál.

Vzali jsme to nějak obráceně, ten sex měl být až na konec, horce zašeptal a líbnul jí za ucho. Tak určitě, odpověděla jako fotbalista. Posbírali saky paky a vyrazili na jídlo. Dál už večer probíhal podle zajetých zvyklostí, večeře, několik hodně koktejlů a povedenější sex, tentokrát v Káčině posteli, protože David údajně bydlel s kámošem. To se jí moc nelíbilo, nechtěla ho brát k sobě. Bude muset čistě povléknout, snad to nebude Martinovi podezřelý. A pak...pak už nemyslela na nic.

31 komentářů:

  1. A pokračování bude? Zajímá mě ten Prcichtílek, např. u nás na poště je jedna hodně přesluhující důchodkyně, tak co by asi vymyslel   

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Milá Evo,
    bere jen vedoucí.
    Stačí napsat poštu
    a já tam Davida pošlu...
    Se mi to i rýmuje.

    OdpovědětVymazat
  3. Tady to začíná nabírat obrátky!

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Milá Světlanko,
    Ty jsi vážně úžasná..! Jsem si říkala, jestli to už není moc, ale nemůžu za to, že je Káča taková vášnivka...

    OdpovědětVymazat
  5. Vždyt' já jí to přeju!

    OdpovědětVymazat
  6. Já když si vybavím děvčata na naší poště, která mají průměrně plus, mínus 100kg / i víc /, snažím si představit, jak veliká by musela být ta skříňka na tu rychlovku, tiskárna by se rozhodně nevešla       

    OdpovědětVymazat
  7. [7]: Milá Blondýnko,
    u nás se najdou i hezký, štíhlý pošťačky... Já na tom školení byla a fakt jsem koukala...
    Jinak prostor jsem brala odhadem podle sebe, já bych se vešla...

    OdpovědětVymazat
  8. Dramaticky černá vyvolává podezřelý vzhled
    snad školí se vhled
    do problematiky
    doručování pohřebních parte
    nóbl kůlientům - bohatým milencům...

    OdpovědětVymazat
  9. [9]: Milá Lissy,
    opravdu mě moc těší, že patříš mezi mé čtenářky...

    OdpovědětVymazat
  10. Inu ano, obráceně, na tiskárně, proč ne..
    ovšem já měla v kanclu tiskárnu hezkou, malou,jehličkovou, tam by to nešlo...

    OdpovědětVymazat
  11. [11]: Milá Zdeni,
    tady prostě místo bylo. U nás v call centru je taky vedle tiskárny hafo místa...

    OdpovědětVymazat
  12. tak tohle mě baví, ty dokážeš do přisprostlý povídky zamíchat ten tvůj humor, to je dobrý, taková kombinace je neobvyklá a já tleskám.

    OdpovědětVymazat
  13. Ešteže ju posadil na tú skrinku... keby ju posadil na tú tlačiareň a tá by bola zapnutá, to by boli fotky
    Keby nebodaj otehotnela, mala by fotku ešte pred ultrazvukom z gyndy

    OdpovědětVymazat
  14. [14]: Milá Fidorko,
    kam já se s fantazií hrabu na Tebe.
    Nechceš psát se mnou...? Že bys vedle Glosátora zvládla i prózu...?

    OdpovědětVymazat
  15. [16]: Milá Míšo,
    ty nie si len vtipná, pohotová, pohodová, s bohatou fantáziou... si ešte aj milá, díky

    OdpovědětVymazat
  16. [17]: Ježíš, neblbni, nebo neusnu...
    Díky moc.

    OdpovědětVymazat
  17. Tak už se nedivím, že to Českou poštou vypadá, tak jak to vypadá... když si mám tady jít na poštu cokoli vyzvednout, mám z toho osypky. Nepříjemný personál (to chápu, za ty prachy a dělat z nich všechno možný, a prodávat všechno možný, jen se nevěnovat hlavnímu, tedy doručování) nasranou vedoucí a naštvaný lidi. Těm se zase nesměj divit, když na renovované poště, kde jsou tři okýnka si musí brát pořadníkový lístečky a stojí stejně pořád frontu jako dřív.Tahle pobočka stála vždycky za píp, ale teď je to ještě o hodně horší ....

    OdpovědětVymazat
  18. Jako asi mě ta povídka měla nějak naladit, ale já si hned představila naší paní vedoucí na poště (asi padesátiletá malá dlouhovlasá blondýna s obr prsy, ovšem proporčně spíše více do šířky než do výšky se spáleným obličejem od sluníčka) a hnedle mě to přejde .

    OdpovědětVymazat
  19. Vášnivka, nejdřív sama sebe a pak s ním!

    OdpovědětVymazat
  20. ...hlavně,že chlap ví co chce...
    Při životě s takovým chlapem má holka štěstí,že má spolehlivého souseda...Roberta Mokrého...

    OdpovědětVymazat
  21. [19]: Milá Vendy,
    nechtěla jsem dělat ČP špatnou reklamu...

    OdpovědětVymazat
  22. [20]: Milá Janinko,
    asi jsem neudělala dobře, že jsem z Káči udělala pošťačku...já jí snad raději nechám prodávat v cukrárně...

    OdpovědětVymazat
  23. [21]: Milá Sugr,
    také jsem taková bývala...

    OdpovědětVymazat
  24. [22]: Milý Johane,
    chlap vždycky chce jen to jedno...

    OdpovědětVymazat
  25. [23]: To ani nemusíš. Ona si jí dělá sama. Ale promiň , včera jsem byla dík dceři a jejich absolutnímu pocitu, že já jsem tu jen a jen pro ně, hodně naštvaná. Navíc nevyspalá a unavená jsem toužila po troše klidu a ticha, leč nebylo, a tak mne všechno štvalo. A vzpomněla si právě na tu zdejší poštu a znovu se vytočila. proto ten koment

    OdpovědětVymazat
  26. [27]: V pohodě, pošta, koukám,všechny nějak irituje...

    OdpovědětVymazat
  27. [28]: Ona irituje i svoje zamestnance. Dcera delala tady na vsi dorucovatelku sedm let. Jeji byvaly pritel tam jeste dela, ale moc nadseny uz z toho taky neni.

    OdpovědětVymazat
  28. Přiznám se, že jsem při čtení vzpomněla na naše paní pošťačky, jsou to moc milé dámy, obzvlášť paní vedoucí, mateřská, laskavá, tvarově celý panáček Michelin. Vize, která se mi mihla hlavou, byla kulantně řečeno otřesná. Pár týdnů teď budu chodit na poštu se strachem.

    OdpovědětVymazat
  29. [30]: Milá Bev,
    já vážně zorganizuju Miss Česká pošta...

    OdpovědětVymazat

Zazvonil zvonec